Category Nieuws
14 juni 2016, Comments 0

Richard Snelder, huisarts van het jaar begeleider co-assistenten huisartsenzorg!

Reeds jaren begeleid Richard Snelder co-assistenten in zijn praktijk. Dit jaar is hij verkozen door de co-assistenten tot beste begeleider huisartsenzorg in het gebied van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Wat een verdiende prijs; wij zien met hoeveel zorg en in zeer goede sfeer deze jonge dokters worden opgeleid. Een open sfeer maakt dat je vragen kan en durft te stellen.

Wij zijn er trots op samen met deze huisartsenpraktijk onder een dak onze patienten te kunnen behandelen!

Co-assistenten in de praktijk voor fysiotherapie

Ook binnen onze praktijk voor fysiotherapie zult u regelmatig co-assistenten ontmoeten. Vanuit diverse huisartsenpraktijken kijken deze artsen in opleiding een dag met ons mee om kennis te maken met het vak fysiotherapie met zijn specialisaties.

Ook lopen zeer regelmatig co-assistenten mee van het Slingelandziekenhuis; met name komen zij van de sectie gynaecologie en lopen mee met de bekkenfysiotherapeut. Doel is dan vooral het aanleren van een goed functie-onderzoek van de bekkenbodemspieren.

Zo wordt het belang van multidisciplinair werken gepropageerd. Een patiënt behandel je nooit alleen maar in een team, ook in de 1e lijn. De ene keer is dit team de huisarts en de fysiotherapeut, dan weer de huisarts, specialist, fysiotherapeut, etc.

Dit komt ten goede aan een zo optimaal mogelijke zorg!

Comments are closed.